torstai 2. elokuuta 2012

Laukku/PussukkaTilasin jokin aikaa sitten etsy.comista muutaman laukku-lukon ja tässä niistä yksi. Aivan ihana tämä rusetti-lukko, näitä ei tosiaan saa mistään Suomesta! Tein itselleni laukun harjoitukseksi, koska minulta pyydettiin tälläistä pussukkaa, enkä ole koskaan vielä näitä tehnyt. Lukko on ommeltava versio eikä todellakaan ollut mikään helppo homma ja neulojakin meni poikki ainakin 4kpl:( Ihan kivalta kuitenkin näyttää valmiina. Kangas on Anttilasta ja vuori on kuviollista puuvilla omasta tilkkulaatikosta. Ohjeen tähän laukkuun löysin täältä.

5 kommenttia:

JaNiKa kirjoitti...

Hei ihan älyn ihanat kehykset ja kukkarokin tietysti! Mitä maksoi nuo? Ja oliko helppo tilata sieltä?

Minna kirjoitti...

Heippa, ja kiitos kehuista. Ostin kolme erilaista lukkoa ja postikulujen kanssa 23,90€, tulivat Kiinasta asti. Maksoin PayPal-tililtä. Itseäkin vähän jännitti menikö tilaus oikein jne. mutta perille tulivat kuitenkin. Noin kuukauden odotin postia. Ehkä uskallan tilata sieltä toistekin :)

Maija kirjoitti...

Ihmettelin miten blogiini on eksynyt yllättäen paljon lukioita täältä sinun blogistasi, mutta syy selvisi heti. :) Kiitos linkkauksesta ja todella nätti pussukka ja aivan ihanat kehykset oletkin maailmalta löytänyt!

PetraRos kirjoitti...

Hieno pussukka ja ihana kehys :)
Tossa itelläkin olis odottamassa muutama ommeltava laukku ja kukkarokehys,kun vaan jossain välissä kerkeis työstämään :D

Minna kirjoitti...

Kiitos kaikista kommenteista ja erityisesti Maijalle hyvästä ohjeesta :) Tämä pussukka on muuten tosi hyvä lahja-idea, joulu lähestyy jo..