lauantai 24. maaliskuuta 2012

Uusi ompelukone!

Tätä päivää olen jo kauan odottanut! Pitkäaikainen haaveeni uudesta koneesta on toteutunut, jihuu! Vähän on eri maailmasta kun 20 vuotta vanha Bernette 330! Ei voi ainakaan konetta enää syyttää, jos työ menee piloille:) Tilasin tämän PFAFF Ambition 1.0 Englannista ja lisänä tuli paljon lankoja, saksia ja muita tarvikkeita. Toimitus kesti viikon ja tuotiin kotiovelle asti, mikäs sen helpompaa.
Pakko vielä lisätä tähän penaalin kuva, jonka minun 10-vuotias poika halusi tehdä itselleen. Hän itse ompeli koristeompeleet + saumat ja minä laitoin vetoketjun. Kiva, että tälläinenkin kelpaa kouluun!

6 kommenttia:

JaNiKa kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
JaNiKa kirjoitti...

Minkä hintainen oli tuollainen kone? :) Meillä melkein saman ikäiset tytöt, kun meidän neitikäinen syntynyt 5/11 :)

Minna kirjoitti...

Niimpäs onkin samanikäiset tytöt:) Pian juhlitaan jo 1-vuotis synttäreitä..
Tuo kone maksoi noin 600€, toivon että se kestää vuosikymmenet eteenpäin! Olen kuullut vain hyvää PFAFF-merkkisistä koneista eli sen vuoksi päädyin siihen.

JaNiKa kirjoitti...

Juu, kyllä aika menee ehkä vähän liiankin nopeasti! Itse sain joululahjaksi jokunen vuosi sitten myöskin Pfaffin ja on ollut todella hyvä, se on vaan sellainen perusmalli, kun tässä on varmaan kaikkia erikoisuuksia.. :)

Riika kirjoitti...

Ohoh, sekä sun vanha kone että uusi kone on samat kuin mulla :)

Minna kirjoitti...

Kiva yhteensattuma, Riika :) On kyllä ihan eri maailmoista nämä kaksi konetta, enää ei kyllä hermot kestäis tota vanhaa..